tisdag 30 juni 2009

Tvättis

Denna härliga afton har tyvärr inte spenderats på en uteservering med ett glas rosé... Utan jag har målat fönster på takterrassen och tvättat kläder, totalt 6 maskiner. Men jag deppar inte för imorgon är det fest med minst 2 favoritpersoner! Och nu tänker jag ta mig en iskall Corona och bänka mig framför Morden i Midsomer.

måndag 29 juni 2009

Pappa jag vill ha en italienare!

Nu är äntligen sommaren här på riktigt! Och hur vet vi det? För att solen skiner och det är ljuvligt varmt ute? Nej, nej, nej! Vi vet det för att då drar SVT igång med alla härliga deckare. Varför visa dessa när det är sommar & sol och inte när det är pisstrist i februari/mars?!! Jag fattar ingenting! Så ikväll kl. 21.00 på kanal 1 får vi hänga med kommissarie Montalbano.

fredag 26 juni 2009

En ängel mindre

Imorse vaknade jag inte bara till nyheten av att Michael Jackson gått bort. En legend som går ur tiden på tok för tidigt. R.I.P MJ.

Jag nås även av nyheten att Farrah Fawcett avlidit. Hon har kämpat mot cancer ett bra tag nu och tills sist gick det väl inte längre. Övertygad om att hon sitter på ett fluffigt moln och har det hur bra som helst nu. Vet inte vad det är men jag har alltid varit fascinerad av denna kvinna. Samlade till och med bilder på henne när jag var yngre. Kanske på grund av beundran över hårsvallet.... who knows! På radio sa det precis att det är väl lite "trist" för Farrah att hon går och dör just på samma dag som the King of Pop. Nu är ju all media full med denna nyhet och Farrahs bortgång hamnar lite i skymundan och hon får inte den massmediala cred som vissa av oss tycker hon förtjänar. R.I.P Farrah Leni Fawcett. 2 februari 1947 - 25 juni 2009.

torsdag 25 juni 2009

Lycka

Detta är min senaste besatthet. Vincent har dragit igång något projekt så han har bett mig att jag ska lära mig hur man trär dessa sk lyckoarmband. Sagt och gjort - gick och köpte nylontråd, plockade ihop lämpliga stenar och började knyta. Nu vet jag hur man gör och jag har blivit lite hooked på detta. Till en början kunde jag inte bestämma mig om jag tyckte att armbanden var fina eller fula, men nu har jag kommit fram till att de är ok. Mina varianter är ju givetvis med mycket billigare stenar än de jag kommer få av Vincent. Ska blir intressant att se hur dessa små skapelser kommer att bli när diamanterna flödar.... Dessa små gobitar får vi vänta med tills i slutet av sommaren. nu får vi hålla tillgodo med halvädelstenarna.

onsdag 24 juni 2009

Första gången

Idag gör Maggan entré i yogans värld. Det ska verkligen bli spännande att höra vad hon tycker om det! Vi ska göra Renée sällskap och utöva yoga tillsammans innan vi ger oss i kast med shoppingen. Det blir en riktig tjejafton - härligt!

tisdag 23 juni 2009

Nyårslöften

Mitt nyårslöfte för i år var ju att jag skulle börja använda mer högklackat. Det har väl gått så där om jag ska vara ärlig. I och för sig så har vädret varit piss så man har inte velat stolpa omkring för högt över marken. Men det bådar ju inte gott för nyårslöftet att jag går och köper mig flera par espandrillos..... Här är ett av paren som fått komma ut och luftas. Jag har köpt dem på http://www.goclassic.se/ . Hur smidigt som helst!

måndag 22 juni 2009

Det blev totalt 262 km

För några veckor sedan tog stegtävlingen slut. Under 40 dagar lyckades jag samla ihop 479 071 steg. Jag hade som mål att jag skulle gå 10 000 steg om dagen och jag snittade till slut på 11 977 steg / dag. Trots att Anders, som legat och nosat mig i baken hela tiden till slut gick om mig, så är jag mer än nöjd med mitt resultat!

fredag 19 juni 2009

torsdag 18 juni 2009

Vädrets makter

Nu har det varit sol i två hela dagar här i huvudstaden. Så klart att det börjar mulna på och bli grått ute nu lagom till helgen. Blir det en midsommar i regnets tecken?? Ser inte jätte lovande ut på väderkartan.

Vi får helt enkelt ta det som det kommer. Detta är ju något som man inte kan påverka. Skulle det dock börja ösregna skulle jag inte ha något emot att ta skydd under något av dessa -

Ett riktigt snyggt paraply från http://www.pasottiombrelli.com/index.asp skulle nog göra livet lite lättare.

tisdag 16 juni 2009

Pyssel


Min nya arbetshörna funkar som en smäck!

måndag 15 juni 2009

Vilken hjälte!

Idag skulle Millan, Malte och Melker ha landat i Stockholm, Sverige, för att sependera sommaren här. Tyvärr så har Melker fått påssjukan så resan har blivit framflyttad. I alla fall för Millan och Melker, men inte för Malte. Malte, 6 år gammal, flyger alltså helt själv hela vägen från Tokyo till Stockholm, med mellanlandning i Köpenhamn. Vilken modig kille! Frågan är bara hur speedad han kommer vara då han kommer fram.... för när Malte flyger så är det tillåtet för honom att dricka Coca Cola. Undra just hur många glas som slinker ner nu när ingen är där för att övervaka honom. Ska bli otroligt spännande att höra hur hans resa gick! Hatten av för denna modige kille!

lördag 13 juni 2009

Bags


Idag har det producerats väskor. De blev riktigt bra! Nu börjar uppladdning för kvällens baluns hemma hos Andreas.

fredag 12 juni 2009

Regn


Just nu känns det inte jättelockande att ta cykeln hem. It's raining cats and dogs just nu.

torsdag 11 juni 2009

50%


Det är rea överallt verkar det som. Dagens fynd - en vit/guld Fred Perry-jacka finns det alltid plats för i garderoben. Sedan rosé med världens bästa Andréas på StureHof. Med andra ord en bra torsdag!

onsdag 10 juni 2009

After Work


Dessa härliga donnor mötte jag upp för lite rosé igår. We like uteservering, rosé & sommar! Men var är sommaren?

Morgontrött - inte ibland

En av mina stora sorger i livet är att jag är så sjukt morgontrött. Och tyvärr beror det inte på att jag går och lägger mig sent utan det spelar ingen roll - alltid sjukt morgontrött. Men sedan ibland har jag mina ljusa stunder och har inga problem alls med att gå upp.... Som imorse när jag till min egen förvåning infinner mig på Dagmar-utförsäljning kl. 08.00. Har ju givetvis inte ätit någon frukost ännu, men ändå, jag är där i denna arla morgonstund. Jag har gått och klämt och känt på dessa koftor i över 2 år snart men aldrig fått tummen ur och slagit till. Men så imorse till ett riktigt fyndpris dessutom slog jag till.
Jag är numera stolt ägare till en kofta av denna modell

Men i dessa färger

Ska nog ta en sväng förbi efter jobbet ikväll och se om de hängt ut något nytt.

tisdag 9 juni 2009

Mina duktiga föräldrar!

Känner du mig så vet du att jag kommer från en familj där det fullkomligen kryllar av frisörer, eller har i alla fall gjort en gång i tiden. Nu är det "bara" mamma och pappa kvar som håller frisörfanan högt! Se vad som sagt som dem och deras yrkeskunnande:

På Eniro skrivs det om mamma:
Gerensteins Herr- o. Damfrisering
Tel 08 - 650 26 37, Wargentinsg. 7, 112 29 STOCKHOLM ·
medelbetyg 5.00 1 omdömen
HON kan färg slingor och permanent....
.... och är dessutom sååååååå rar och trevlig. Margareta G var namnet!
omdöme 5 2009-01-12 Berit

Och i tidningen King har man skrivit följande om pappa:
Fin frisyr i Stockholm?
Fråga: Hejsan. Som nyinflyttad i Stockholm har jag stött på ett litet problem. Jag börjar få en riktigt ovårdad frisyr och behöver därför hjälp att välja frisör. Vart ska jag klippa mig för att få bäst klippning för en lagom peng?
Jonathan S
King: Ett tips är Gerensteins Frisering på Wargentinsgatan 7, 08-650 26 30, där chefredaktör Per Nilsson klipper sig för 200 kr. Det går inte att boka tid, kassamaskinen är lika gammal som frisersalongen (30-talet), nackhåret får sig en omgång med rakkniven och du får garanterat en trevlig pratstund. Trendkänslan är väl sådär, men vet du hur du vill ha det lär det inte gå fel.


söndag 7 juni 2009

Kusin Vitamin

Idag är det ett hipp hipp hurra för min stilige kusin Teodor! Hela familjens lilla Totte har gått och blivit 25 år idag.... jösses så fort tiden gått! Känns inte som att det var så länge sedan som han trillade runt på Skansen och matade fåglar för att sedan fråga dem "Smakade det gott?". Det var på den gamla god tiden.

Nationaldagen firades

I jordens snyggaste tröja var jag på Rosa Drömmar, träffade taxi Micke o blev ihop med Åke Unger! Höll på att glömma både Mats Sundin och mannen med 2 förnamn..... Vilken kväll! Händer alltid grejer när man går ut med Mats... Tack och god natt!

lördag 6 juni 2009

Stjärnkavalkad på stan


Dagens kändisar - Linda Isaksson, Jonas Björkman, Musse och till sist Paul Potts.

torsdag 4 juni 2009

Maskinen från helvetet.....

Helt allvarligt så fattar jag inte grejen... Det känns som att en del av mina kollegor ibland är helt tappade bakom ett flöte... Dessutom verkar de tro att jag har gått någon slags kurs i ämnet.... Min fråga är helt enkelt "Hur svårt kan det vara att frankera ett kuvert??!!" Är det någon som känner till kurser i ämnet "Hur man frankerar ett kuvert" hör gärna av er så ska jag tipsa mina kollegor...

tisdag 2 juni 2009

Tjatig - oh nej då!

Jag förstår det inte, men jag tröttnar aldrig på denna

http://www.youtube.com/watch?v=RHsDa9_HSlA

måndag 1 juni 2009

Dagens raring

Auktion

Det blev inget fiske i helgen.... så synd..... Istället hamnade jag i en miljö som kändes alltför bekant. Det var bondauktion i Stavsnäs. Lite kul, men vi hittade ingenting som föll oss i smaken.