tisdag 29 september 2009

Det håller i sig

Imorse ringde kl. 06.00 och då var det bara att masa sig upp. Går faktiskt bättre än jag förväntat mig. 45 minuter på vår bästa kompis Crosstrainern flög fort fram och nu sitter jag här på jobbet och är extremt nöjd över mig själv. Deklarerade även för Tessan att jag från och med nästa vecka är mogen att gå solo om hon mot förmodan skulle vara sjuk, bortrest eller få förhinder någon gång. Hmmmmm, ja vi får väl se om det håller den dagen det skulle bli aktuellt. Men jag tycker i alla fall att jag har en god inställning och det brukar man ju komma en bit på vägen med.


måndag 28 september 2009

Antonello


Heter mannen som ska lära mig italienska. Idag drog det igång.

fredag 25 september 2009

Skilda världar

Igår bjöds det på middag hemma hos fam. Aldensand. Det var full rulle på nästan alla. Semlan ville hänga med oss andra, men hon bidrog inte så mycket i samtalet. När jag och Tessan drog åt hemåt var vi rejält slutkörda - kändes som att klockan var runt midnatt, men den visade endast 20.15. Kan bero på tidig morgon på gymmet eller så var det tempot att hänga med Sacke och Filip.

Hur som helst så konstaterade vi att fredagens aktivitet skulle bli vila jämfört med en kväll med alla små kidsen. Så ikväll slår vi klackarna i taket med Jessica och Susann. En riktig tjejkväll med andra ord!

torsdag 24 september 2009

På allvar

I morse började Bootcamp Tessan. Kl. 06.45 var det uppställning på gymmet. 45 minuter i någon slags konditionsmaskin avverkades. Och nu känns det jävligt skönt!! Detta skall äga rum varje tisdag och torsdag framöver. Bra skit!

måndag 21 september 2009

Alla har fått pippi

Samma modell med olika storlekar och färger. Alla har sin egen design på tröjan. Det gemensamma är att jag har stickat dem.
Nu blir det inga fler på ett tag.... börjar bli lite tjatigt.

söndag 20 september 2009

Tak med utsikt


Söndag kl 08.55 och jag sitter i morgonsolen och väntar på att tvättmaskin nr 5 ska bli klar. Härlig morgon med en strålande utsikt! Hoppas ni får en bra dag!

torsdag 17 september 2009

Klackar & leopard


Nu kör vi!

Daytime

Dagtid spenderar jag gärna i mina älskade Converse. Annat blir det ikväll då jag ska surpla kräftor och dricka snaps. Japp, på en helt vanlig torsdag!

tisdag 15 september 2009

For real??

Jag är fortfarande helt stum över dessa damer! Kommer sitta som klistrad framför TV:n kommande måndagar. Who are they??

måndag 14 september 2009

Glitter skulls

Inte världens vackraste sko, men kolla mönstret!! Exakt likadant som på min döskalleklänning från Brighton! Dessa tassar hittade jag på Vingåkers Outlet till det facila priset av 100 kr. Need I say I took pairs.... och det sköna i kråksången "Köp 2 betala för 1". Det kallar vi bra rea!

fredag 11 september 2009

Java

Kaffe är väl livets dryck! På jobbet har vi inga flotta kaffemaskiner att tala om utan en helt enkel och vanlig kaffebryggare. Häromdagen införskaffades en ny sorts kaffe i ett försök att förgylla tillvaron lite.... Det är liksom så vi får jobba för att det ska bli lite guldkant på vardagen. Kan man dessutom dra sitt strå till stacken och slå ett slag för miljön kan det inte bli bättre. Min enda kommentar om detta kaffe är dock - KÖP DET INTE!! Usch och fy så illa det smakar!

torsdag 10 september 2009

Flowers

Vissa fixa och pysslar om sin balkong när våren kommer. De blir så mysiga och inbjudande. Min balkong skriker isoleringscell åt en. Då jag är maniskt rädd för getingar så har jag en teori om att ju mer blommor jag har på balkongen, ju mer getingar lockar man till sig. Därför har det varit blomlöst där ute sommar efter sommar. Jävligt trist! Men vad gör man inte för att slippa de små elakingarna. Nu har jag dock kommit fram till att det är fritt fram att pryda balkongen med blommor höst- och vintertid. Sagt och gjort - ljung och silverek hänger nu där ute på räcket. Fint som snus! Och förhoppningsvis getingfritt....

onsdag 9 september 2009

090909

Idag är det alltså 090909 - lite spännande tycker jag! Betyder detta något speciellt?? Kommer Keanu äntligen ringa på dörren?? Dagen till ära så hänger jag med dessa två små raringar.

tisdag 8 september 2009

Försöker...


... så gott jag kan att se ut som en rockstar! Döskallarna är på plats nu är det bara 10 kilo smink och några tatueringar som saknas!

Rockstar

I kvarteren runt mitt jobb så bor det rätt mycket kändisar. Den man ser kanske mest är Anders Lundin så går utanför mitt fönster minst två gånger om dagen med sin son. De är väl på väg till och från dagis då jag ser dem. Coolast av alla är nog i alla fall familjen Borg. En riktigt rockerfamilj! Det är pappa Nicke, mamma JoJo och deras son. Inte bara familjemedlemmarna är übercoola utan de har även en rätt fräck bil! Jag vill också vara en rockstar och få en gul jeep!

fredag 4 september 2009

Slingor


Nu börjar det bli som jag tänkt mig. Lite blekning och voila rätt färg. Klart att det är mamma som fixar biffen. Jag har världens bästa mamma! Love her!

torsdag 3 september 2009

Eviva España!

Har precis köpt flygbiljett till Barcelona! Tänkte hälsa på min kusin-vitamin. Tror ni jag lyckas träffa Zlatan oxå?!! Troligtvis inte, men man kan ju alltid hoppas! Äh, jag är mer än glad bara över att få hänga med Totte och hans gäng!

onsdag 2 september 2009

Voila!

Efter 3 ½ timme hos frissan och 2300 kr fattigare är detta resultatet. Jag kan än så länge inte riktigt uttala mig då jag fortfarande befinner mig i någon form av chocktillstånd. Men jag tror att jag kommer att gilla det. Hur som helst så är jag glad att jag gjort det - blir lite av en nytändning. Måste dock erkänna att efter mitt besök hos Hårgänget så bar det direkt av till mamma. Hon fick lägga i lite ljusa slingor för att "lätta upp" det hela lite.....

tisdag 1 september 2009

Historisk dag

Idag är det en historisk dag. Jag ska för fjärde gången i mitt 37 åriga liv gå till en annan frisör än min kära mor. Läskigt, men samtidigt lite nervöst och otroligt spännande! Jag ska göra mig av med min blekta kalufs och ge frisören rätt så fria tyglar. Någon variant av brunett hoppas jag på att det blir, men vem vet jag kanske blir en liten rödluva. Återkommer ikväll med resultatet.