onsdag 30 december 2009

I survived!

Det finns tydligen en ok kondition och god armstyrka i min kropp. (som givetvis kan och ska bli otroligt mycket bättre!) Vem hade anat det?!! Dessa två sidor trodde jag tillhörde de svagaste hos mig. Se så fel man kan ha, men det är ju där Christian A kommer in i leken. His job to know. Nu är jag inbokad 2 ggr / vecka i 3 veckor framöver. Intressant! Känner redan nu hur min kropp kommer skrika av träningsvärk and I like it! Fan, beach 2010 here we come! Muffins? kanske ni undrar. Ja, dessa stod de och delade ut till alla när man gick från gymmet. Åt jag den - nix. Nu är det allvar. Imorgon är det fest och på fredag eventuellt en bakispizza alt. kebab, med sedan är det bye bye åt detta ett tag framöver.

tisdag 29 december 2009

Nya tag


Ny, rosa stegräknare inställd, väskan packad - imorgon kör vi!

måndag 28 december 2009

God fortsättning!

Hoppas julen varit bra!?! Själv kan jag verkligen inte klaga - vi har haft en strålande helg! God mat, gott sällskap och härliga presenter - tack Tomten! Inte kunden jag väl i onsdags ha anat att 98% av alla mina julklappar skulle visa sig vara rosa! Vilken lycka! Till och med den nya stegräknaren är rosa!
Idag är jag åter tillbaka vid skrivbordet på jobbet. Har man varit ledig för länge om man går av tunnelbanan vid fel station......

onsdag 23 december 2009

Rosa jul

Nu har jag inhandlat och slagit in de julklappar som jag ska ge bort imorgon. Tror nog att det finns vissa som kan kännas HELT oväntade. Ska bli kul och se allas reaktioner. I vår familj tror vi inte på att det bara är barnen som ska få klappar. Nix alla ska få sin del och ju fler desto bättre!! Japp, vi byter gärna pengar med varandra!

tisdag 22 december 2009

Nu finns det ingen återvändo...

Igår träffade jag Christian A. Han ska hjälpa mig att få till en ändring i livet. Min personlige tränare eller PT är vad han kan titulera sig från och med nästa vecka. Det ska bli skitkul och jätteläskigt. Nästa vecka börjar vi med ett test, jag ska springa, lyfta mm och han ska mäta och räkna... Just nu skiter jag i vad våg och fettester kommer visa, vet ju redan att de inte är ok, jag är MEST nervös inför joggingtestet! Jag som är livrädd för jogging.... hur ska detta gå?!! Håll tummarna för mig att jag inte stryker med.... En sak är då säker - jag kommer ha en ohygglig träningsvärk på nyårsafton. Kommer detta att hämma eventuell insats på dansgolvet mån tro??!

torsdag 17 december 2009

Desigual

Idag inviger jag mitt senaste väskköp. Den införskaffades i en av alla Barcelonas Desigualaffärer. Undrar just hur många vi hann med på vår helg?? Helt underbart märke if you ask me! Finns inte mycket i dessa affärer som man inte gillar.
http://www.desigual.com/

onsdag 16 december 2009

Det svarta guldet

Eller i detta fall - det röda. Idag har jag i isande vind gått till jobbet. Det var kallt, men man vaknar verkligen till. Väl framme så tyckte jag att jag var värd en macka till frukost. Jag är inte förtjust i mackor, med vissa få undantag. Toppar listan gör nog en macka som är dränkt i Skagenröra, på god andra plats om den innehåller smält ost och som stark trea kommer dagens variant med kaviar & ägg. Man kan nog lugnt påstå att det är nog egentligen pålägget som jag tycker om och inte själva brödet. Men en macka utan bröd blir lite svårt att få till... eller?!

tisdag 15 december 2009

Vinter

Det verkar som att det finns hopp om en vit jul.... Så här ser det i alla fall ut idag utanför mitt arbetsfönster.

måndag 14 december 2009

Mösstider

Äntligen så snöar det! Hoppas, hoppas att det får ligga kvar och inte försvinner i ett nafs! Snön till ära så inviger jag idag mitt senaste tillskott i mössamlingen. Just nu håller jag på och stickar upp restgarner, dvs det blir mössor en masse. Hojta till om du vill ha en!

onsdag 9 december 2009

Laddat batterierna

4 dagar i Barcelona gjorde gott för själen! 15-20 grader varmt och sol är inte illa i december månad. Vi hade en härlig helg med gott sällskap, god shopping och god mat! Det var andra gången som jag var i Barcelona, första gången var tre år sedan. Vet inte varför det tog så lång tid innan jag kom hit.... Det är en fantastisk stad som faktiskt har allt! Jag tror innerst inne att jag är som gjord för att bo i denna stad. Vi får se om och när jag flyttar, men innan dess måste jag snart tillbaka på besök! Hann väl inte riktigt med allt som stod på önskeagendan....

torsdag 3 december 2009

TV is the shit!

Ingen nyhet - jag älskar att titta på TV! Mitt absoluta favoritprogram är Project Runway! Till min stora glädje ser jag i tablån att en ny säsong drar igång på söndag. En dokusåpa jag faktiskt skulle vilja vara med i! Men inte skulle man platsa bland dessa hjältar

tisdag 1 december 2009

Tvättis


Idag inviger jag vår nya tvättstuga. Den är superfräsch! Funderar faktiskt på att slänga den jag har hemma. Finns en rad anledningar till detta -
  • Den stannar om man tvättar på annat än 40 grader.
  • Man kan inte använda sig av facket för sköljmedel utan måste öppna locket och hälla direkt i trumman.
  • Den har en förmåga att vandra runt i badrummet då den centrifugerar. Alltså måste jag stå och hålla i den under hela denna tid.
  • Den låter så mycket att mina grannar trodde oljudet kom från en långtradare som stod utanför deras fönster. Detta har resulterat i att jag inte vågar starta den senare än kl. 18.00
  • Den har några år på nacken så den är säkert en riktig miljöbov!

Ja, ni hör ju, tvättmaskinens dagar är nog räknade hemma hos mig.....

ZZZZZZZZlatan

Nu har nedräkningen börjat. Tidigt på fredag bär det av till Barcelona. Renée kommer och hämtar mig kl. 04.30. Väldigt tidigt, men det är det värt för en härlig helg i en härlig stad med två av favoritmänniskorna i livet!
Ett mission jag har är att köpa en matchtröja med nr 9 på ryggen. Tror ni det finns någon kvar efter i söndags??!

Finns risk för att det även måste inhandlas en sådan här -