fredag 29 januari 2010

Mats - vilken grabb!

Hur glad blir man inte när man kommer hem och hittar detta på hallgolvet!!

1000 tack för all uppmuntran och glada tillrop jag får från nära och kära på min väg mot beach 2010! Det värmer gott i hjärtat ska ni veta!

Hur gick det då igår..?!?? Det gick faktiskt skitbra! Jag joggade alla kilometrar utan att hålla i mig eller gå ett endaste steg. Jag kunde knappt andas och ansiktet var rödare än den mognaste tomaten man sett, men fan jag sprang hela vägen in i mål! Jag har förbättrat mig från 100 - 200% på alla övningarna. Jag har på 3 veckor, 6 pass med Christian A, minskat min fysiska ålder med 5 år. Den är fortfarande för hög, men den är på god väg neråt. I mått mätt har jag gått ner 4 cm över brösten, 2 cm överarm, 3 cm i midja, 2 cm lår och fått bort hela 3.5 kg kroppsfett. Christian A var mycket nöjd, och är han nöjd är jag nöjd. Nu gäller det att jag skärper mig under semestern och är redo för fight igen 2/3 när vi har nästa träningspass inbokat.

torsdag 28 januari 2010

Ikväll så....

.... är det "äntligen" dags. Fystestet kommer allt närmre. Är lite nervös!

onsdag 27 januari 2010

Why?

Vad är det som händer?? Jag är en person som faktiskt tycker om vinter och snö, men nu börjar till och med jag att tröttna. Ute är det värsta snökaoset....

tisdag 26 januari 2010

Grönt är skönt!

Denna bild fick jag skickad till mig av Susann i förra veckan. Tagen på Lenas & Mattis bröllop för en herrans massa år sedan. På bilden har vi en av de klänningar som ska sitta som en smäck i sommar. Det är bra att man har en del målplagg. På torsdag är det dags för test på gymmet för att se om det hänt något. Eller som Christian A väljer att säga "Så får vi se VAD som hänt." Tycker om hans inställning, själv är jag lite mindre optimistisk. Vågar inte hoppas utan bättre att vänta och se.

Just nu längtar jag otroligt mycket efter att få ha mindre med kläder på mig. Är trött på långkalsonger, stora dunjackor, mössa, vantar och klumpiga skor. I miss my sneakers! Vi hoppas på lite varmare väder i Japan - I wish! Tänk vad skönt det skulle vara om jag kan börja cykla till jobbet när jag kommer hem från semestern. Vi håller tummarna!

torsdag 21 januari 2010

Rutor i massor


Mitt senaste projekt. Över 160 rutor ska konstigt nog bli en kofta. Imorgon börjar jobbet att få ihop allt. Lite sjuk i huvudet är jag nog!

onsdag 20 januari 2010

Vilda västern

Vad ni än gör så tala aldrig om för er PT att ni inte fick träningsvärk veckan innan då ni tränade! Igår fick jag mina fiskar varmare än tidigare. Ett tag trodde jag på allvar att det skulle slå lågor om mina ben, så mycket brann det i mina lårmuskler! Har en känsla av att jag ikväll kommer gå som en bättre Zeb Macahan.

tisdag 19 januari 2010

Kebab - ja tack!

Det rullar på riktigt bra med träningen och maten. Skulle väl ljuga om jag sa att jag inte var sugen på en kebab.... Jag är sjukt sugen på en kebab! Men jag håller mig och sparar på den till ett tillfälle när den verkligen kommer att uppskattas till 100%. Just nu är jag istället "besatt" av Keldas Spicy thai-soppa som jag piffar till med kyckling i. Riktigt gott! Undra om jag vågar fråga hur Christian A ställer sig till att lyxa till det med popcorn någon gång.....

fredag 15 januari 2010

3 veckor kvar

Idag är det alltså exakt 3 veckor kvar tills planet lyfter österut. Har jag berättat att jag jobbade lite extra förra gången jag var där?? Nåväl, denna gång blir det inget av det utan nu är det bara semester. Hur mycket semester det nu kan bli när man ska bo i en 2 barnsfamilj?! Det kommer nog bli full rulle mest hela tiden.

torsdag 14 januari 2010

Hur stark ska jag bli?

Igår genomfördes ännu ett mördarpass med Christian A. Han kommer aldrig någonsin få se mig med min rätta ansiktsfärg - 3 minuter in i uppvärmingen så ändras den till tomatröd och så förblir den till ca 30 minuter efter det att jag har lämnat gymmet. Gårdagens uppvärming bestod av 1000 m rodd, 3 km cykling och 1 km jogg. Kanske inte låter jobbigt, men jag var helt slut! Det var ändå med rätt lätta steg som jag gick hem efteråt. Nu ska jag inte träna med honom förrän på tisdag nästa vecka - oh, så skönt!
Väl hemma uppkrypen i soffan med en varm kopp te sitter jag och ser fram emot mitt besök hos naprapaten Catarina A morgonen därpå. Tänk så skönt om Catarina kanske kan knåda bort lite av den träningsvärken jag kommer ha imorgon.... I samma ögonblick plingar det till i mobilen och jag läser detta SMS - "Hej! Ta med träningskläder till klininken imorgon för vi ska göra rörelsetester. mvh Catarina" Va fan, det tar visst aldrig slut det här med träningen!
Nu har jag precis varit där och genomfört 1 timme med olika övningar. Hon har nu gett mig ett häfte med olika träningsprogram och vill att jag gör dessa hemma 2 gånger i veckan. Tjena, det är verkligen full rulle nu!

onsdag 13 januari 2010

Ute i god tid

I min fina, rosa iPod spelas dessa böcker av Conn Iggulden just nu. Jag laddade in dem för att jag skulle lyssna på dem när jag drar till Japan. Skönt att slippa ta med sig böcker var min tanke. Men jag har ju inte kunnat hålla mig ifrån att börja lyssna på dem redan nu. Bok nr 1 Stäppens Krigare är avklarad och jag lyssnar nu spänt på Bågens Mästare. Bra böcker! Undrar just vad jag ska lyssna på när det väl bär av till Nippon?!! Tips?

tisdag 12 januari 2010

Himmelriket

Igår var första dagen på 1 vecka som jag inte hade träningsvärk. Nästan för bra för att vara sant! Vad gjorde jag då..? Tränade med Christian A så klart! Vårt tredje pass och det blir inte lättare. Jo, plankan blir LITE lättare, men bara för det menar jag inte att det är lätt. Så idag lär väl min polare träningsvärken komma tillbaka. Igår var det ben och bål som fick sig en omgång så ikväll lär jag väl inte kunna sätta mig ner på toan. Och imorgon kör vi överkropp och bål. Så på torsdag, fredag lär jag väl inte komma upp ur sängen. Men det positiva i kråksången är att jag tycker det är kul och det börjar dyka upp lite tecken på förändringar på kroppen. Han ger mig valuta för mina pengar den där Christian A! I like! Nu har vi alltså 4 gånger kvar, sedan blir det semester i en månad och sedan går vi på det igen. HEJA HEJA!

lördag 9 januari 2010

Kärt barn har många namn


Förmiddagen tillbringades här. Biggles har idag blivit döpt - Selma Ines REBECCA.

fredag 8 januari 2010

Ont, det gör ont men det går...

Idag är det nog bara i huvudet och fötterna som jag INTE har ont. Undrar lite förskräckt över hur det ska bli imorgon... Förhoppningsvis har väl den värsta träningsvärken från passet i tisdags lagt sig då, men torsdagspasset kickar in för fullt. Det har dock varit en bra start på min PT-träning. Christian A är en skön lirare och han vet exakt vilka knappar han ska trycka på för att jag ska ge det där lilla extra som behövs.

torsdag 7 januari 2010

Inte bara dagens ungdom...

Idag ger jag upp..... nu åker mössan på inomhus. Jag har möblerat om för att komma bort från mitt otäta fönster, men just idag verkar det inte hjälpa. Till och med Susann gnäller över att det är kallt i hennes rum. Konstigt, för idag är det ju ca 10 grader varmare än i förrgår och då var det helt ok här på kontoret....

tisdag 5 januari 2010

Nedräkningen har börjat

Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag åker till Japan. Oh, vad jag längtar! Shit, vad jag ska käka sushi! 5 oktober 2007 åkte jag dit första gången och nu bär det alltså av 5 februari 2010 igen. Jag ska vara där i tre veckor och bara njuta av varje sekund. Funderar du på att åka dit så tycker jag att två veckor är absolut minimum. Förra gången så höll jag mig "bara" till Yokohama och Tokyo, denna gång ska vi hinna med en skidresa till Nozawa Onsen, Nagano. Inte alla som kan bocka av Japan som skidland. Sedan har jag ju ungefär halva Tokyo kvar att uppleva så tiden lär nog springa iväg ganska så fort.

En liten Berlinmur

Nu är delar av "muren" på plats igen! Det är sjukt kallt här på kontoret! Och givetvis bara i mitt rum! Det blåser från de stängda fönstren... Nu är delar av förra vinterns mur på plats igen för att stoppa den värsta blåsten. Men jag har ju så klart vantar, poncho och filt på mig för att inte förfrysa. Snart måste jag nog ringa till fastighetsskötaren så han frå komma hit och täta det läckande sållet!