fredag 30 april 2010

Idag är jag glad!

Testet är över. Det var inte perfekt, men vi är nöjda ändå. På grund av dålig planering från Christian A's sida genomfördes testet igår med rätt bra träningsvärk i rygg och lår. Inte optimala förutsättningar, men vi fick helt enkelt göra det bästa av situationen. Och som jag jobbade..... trodde ett tag att jag skulle dö på löpbandet, men det gick. Löpningen förbättrade jag med 1 minut på 1 level högre än förra gången, alla andra övningar gick oxå mycket bättre. Dessa var till och med över Christian A's förväntningar. Man brukar inte förbättra så mycket efter ett tag utan det går lite långsammare då, men jag verkar tydligen ha bråttom - beach 2010 närmar sig.... Sedan 1 januari 2010 har följande hänt:
  • Fysisk ålder minskat med 11 år
  • -7 kg kroppsfett
  • -6 kg på vågen
  • -3 cm arm
  • -4 cm bröst
  • -8 cm midja
  • -5 cm lår

Nu fortsätter vi resan mot målet och hela maj är inbokad med 2 ggr / vecka.

Ha en trevlig Valborg!

onsdag 28 april 2010

Startklar


Nya skor, nya byxor & ny BH - nu laddar jag för morgondagens test.

tisdag 27 april 2010

Gör som Maria.....

Igårdagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar kunde vi se Maria Montazami dricka Santa Rita Medalla Real till sina jordnötter. Från och med 1 september kan du oxå göra det! Då släpps nämligen Medalla Real Syrah på Systembolaget till det facila priset 106 kronor. Skynda att köp är allt jag säger! Bra vin till ett superbra pris! http://www.tv3play.se/program/svenskahollywoodfruar

måndag 26 april 2010

Nu blommar det

Helgen började med en härlig tjejmiddag hemma hos Karin. God mat och härligt umgänge! Tack för allt söta Karin!
Lördag och söndag blev två dagar fulla med fix. Har varit på Plantagen och införskaffat blommor. Då jag inte har världens grönaste fingrar passar pelargon mig perfekt! Då jag är rätt skeptisk över dem som har övervintrat ute på landet införskaffades en del nya. Balkongen har blivit skurad och jag inbillar mig att jag kommer hänga en hel del där ute i vår och sommar. Jag har alltid en bild av att jag kommer sitta där ute och käka frukost, lunch och middag var dag som vädret tillåter det, men så fort första getingen kommer är det nog jag som sitter inne och trycker igen. Har fått för mig att lavendel håller geingen borta.... ska genast Googla på detta.

torsdag 22 april 2010

Torsdag = träning


Christian A är på killresa i Åre... Vi håller tyst om vart jag är.

onsdag 21 april 2010

PT & Biggest Loser

Jag är just nu besatt av två saker - Biggest Loser & Christian A.
Att skaffa en personlig tränare är bland det bästa jag gjort! Trots att jag har haft ont någonstans i kroppen ända sedan den första dagen jag träffade honom är det värt varenda minut och krona. Nästa vecka, torsdag, är det dags för fystest igen. Jag är redan nu lite nervös.... Något som är väldigt peppande på min väg mot den vältränade kroppen är att varje dag hänga med folket i Biggest Loser. Fan, vad de sliter! Bob & Jillian är två hjältar! De är inte lite bra som Chrille, men nästan!

måndag 19 april 2010

Bokklubb


Efter ett galet pass, SATS Dance, och lite kvalitets TV, TopModel & Svenska Hollywoodfruar, är det dags för sängen. Bäst att läsa lite i boken... Snart dags för bokklubbskväll och då ska den avhandlas.

fredag 16 april 2010

Susann - vilken kompis!

Idag har jag fått en försenad födelsedagspresent av min kära vännina Susann. En present som verkligen var värd att vänta på - kaffebönor och en kaffekvarn. Detta har jag verkligen velat ha ett bra tag nu. Ibland är det bra att man snackar en massa men aldrig kommer till skott och köper in det man vill ha. Oh, vad glad jag är för denna present!! Ska absolut ta med mig detta till landet i helgen och prova direkt ikväll till kvällsfikat! Ett stort tack snälla Susann!

torsdag 15 april 2010

Karaktär?

Susann har köpt ett Nintendo Wii - jag vill oxå ha ett! Igår var jag och klämde och kände på ett på Elgiganten. Men jag sansade mig och gick därifrån utan ett... snyft! För att inte gå helt lottlös hem så svängde jag in på Stadium och skaffade mig en ny pilatesboll. Inte riktigt samma sak, men dämpade shoppingångesten lite...

onsdag 14 april 2010

Skokavalkad

Den här våren blir en enda lång kvalkad av nya sneakers. Dessa, inköpt i vintras i Barcelona, hade jag helt glömt bort när jag två månader senare brakade loss totalt i Converseyran....

måndag 12 april 2010

Premiär

Äntligen har jag plockat fram cykeln! Det är verkligen en befrielse att slippa ta bussen till jobbet! Och jag änvände till och med hjälmen....

söndag 11 april 2010

Vårfin


Dessa härligheter fick jag av Millan. Hon hade tänkt på mig så fort hon såg dem. Vad säger man?! Tack, så klart! I love them! Jag är redo att möta våren i dem. Kan man bli annat än glad med dessa på fötterna?!

lördag 10 april 2010

Lördag lunchtid


På väg till gymmet, snacka om ny livsstil! Håller jag på att bli frälst?!

torsdag 8 april 2010

Hela världen är randig

När jag var i Japan och hälsade på Millan slogs jag av hur mycket randiga kläder den familjen äger. Jag tror att alla fyra familjemedlemmar hade något randigt på sig varje dag. Det blir ganska mycket randigt då jag faktiskt var där i lite drygt tre veckor och de hade inte samma rand på sig många gånger. Sedan jag kommit hem har jag till min stora förvåning upptäckt att jag är inte mycket bättre själv.... Har kanske inte randigt varje dag, men det blir några gånger i veckan i alla fall. Det randiga klädförrådet blir ju inte mindre av att jag plockade upp dessa två skönheter igår på vägen hem från jobbet. Och vet ni vad - de är inköpta på barnavdelningen! Det var verkligen inte igår jag köpte plagg där till mig själv och de sitter inte alls tight! Tack för det Christian A och mig själv så klart! Hårt arbete lönar sig!

tisdag 6 april 2010

Etapper

Helt plötsligt så hände det bara..... Födelsedagen tillbringades i frisörstolen, etappklippt och blondin igen..... Känns bra!

måndag 5 april 2010

Glad påsk


Och hipp hipp hurra för mig idag! Tack för all uppvaktning!

torsdag 1 april 2010

Rosa årstid

Det jag känner att jag inte har hunnit med i Japan är att få vara där när körsbärsträden slår ut. Ska vara så otroligt vackert och med tanke på färgen förstår vi ju precis hur vackert jag skulle tycka att det är! Undra om jag hinner dit en gång till innan Binzarna flyttar på sig?!

Fyra nyanser av rosa

En av årets favoritdagar är äntligen här!! Jag väljer att tolka namnet som jag själv tycker passar - Skärtorsdagen. En hel dag vigd åt favoritfärgen ROSA, vilken lycka! Detta ska givetvis uppmärksammas så jag bär rosa från topp till tå, men undantag för jeansen. Detta endast för att jag konstigt nog inte äger ett par rosa byxor..... Hmmm, det är verkligen märkligt! Det får hamna högst upp på priolistan när det gäller shoppingen. Inte ens regnet utanför kan förstöra stämningen en sådan här härlig dag!