tisdag 31 augusti 2010

Back to reality

Idag börjar allvaret med Christian igen. Ska bli intressant och se hur mycket styrka jag förlorat på 2 månader...

fredag 27 augusti 2010

Inte blir man förvånad...

Så fort jag såg dessa förstod jag att de skulle med mig hem. Varför har jag så svårt att motstå färgglada skor??! Priset - 243:- rena fyndet!

onsdag 25 augusti 2010

the Red Carpet

Mitt senaste projekt - virkar en matta till köksgolvet. Blir som en trasmatta de luxe. Gör den av de trikåtrasor som jag köpte tidigare i år.

lördag 21 augusti 2010

tisdag 17 augusti 2010

Lunch på en mysig innergård.

Sommarens bästa inköp!

Jag kan inte säga annat än att jag älskar mina träskor!! Nu har de rea - www.swedishhasbeens.com

måndag 16 augusti 2010

Hösten möter vi i Barcelona.

I oktober är det dags för FC Barcelona mot Valencia på Camp Nou. Ska bli skitkul!

torsdag 12 augusti 2010

I did it!!

Ett av mina mål denna semester har varit att jag ska jogga fram & tillbaka ut till korset, stora vägen. Detta är en sträcka på 6 km. So far har jag gått ut och joggat hem. Men idag bestämde jag mig för att det var dags att se om jag orkade jogga hela vägen. Och det gick! Nu gäller bara att detta inte blir en engångs grej. Alltså blir det påt´igen imorgon! Blev så glad att jag var tvungen att skicka iväg ett SMS till Christian och berätta om min lycka. Har på känn att det kommer väl att straffa sig förr eller senare... Men skit samma - ikväll ska jag bara njuta av detta!

Just nu känns joggingrundan rätt avlägsen!

tisdag 10 augusti 2010

Karl-Johan till middag.

Träning i skogen

Idag bytte jag ut joggingskorna mot gummistövlar. De säger att det ska bli ett Karl-Johan-år i år.... det verkar stämma! Efter en liiiiiiiiiten rund, vill ju inte gå vilse, kom jag hem med en halvfull korg små härliga Karl-Johan.

söndag 8 augusti 2010

Bootcamp Forssa

Igår installerade jag mig här. I tre veckor är det tänkt att jag ska hänga här. Vi får se hur länge jag står ut. Idag är det lite grått och trist ute så jag hänger mest inne och har det skönt. Men imorgon börjar allvaret. Träningssemestern kan börja. Om tre veckor ska jag börja träna med Christian A igen och då ska jag var i tipp topp form!

fredag 6 augusti 2010

IKEA - my love!

Lunch 16 kronor - kallar jag verkligen prisvärt!