måndag 29 november 2010

Brottas med mitt samvete....

Ikväll är valet inte jättelätt.....

Mönsterkonstruktion


Eller El Clásico

fredag 26 november 2010

Julfest!

Idag smäller det - julfest hela dagen, kvällen & natten lång! Äntligen har vi festen på hemmaplan! Kommer framför allt vara väldigt skönt imorgon när man vaknar upp i sin egen säng. Nu inväntar vi otåligt våra kollegor från Danmark, Finland & Norge.

torsdag 25 november 2010

Hej mitt vinterland!

Äntligen så verkar det som att min årstid är här för att stanna!!

onsdag 24 november 2010

Pysselverkstad

Idag har jag en klipp- & klistradag här på jobbet. Massproducerar CD-omslag. På fredag har vi julfest och då ska vi in i studion och äntligen få den härliga Quinta do Pégo-sången förevigad.

tisdag 23 november 2010

Krossen var total!

Kommer nog inte kunna gå imorgon....

Ikväll blir jag giftig!

Träningen haltade en aning förra veckan. Inte bra när Christian ägnar sig åt annat än mig! Detta tar vi igen med råger ikväll och på torsdag. Ser fram emot kvällens benkross! (kommer väl ångra detta uttalande redan imorgon när träningsvärken kickar in..)

lördag 20 november 2010

Kalas

Presenten är klar. Innehåller det R inte visste att han verkligen önskar sig i 40-årspresent. Dags att börja göra mig själv i ordning.

fredag 19 november 2010

Överraskade mig själv....

6 km senare är jag mycket nöjd! Trevlig helg!

Löpbandet & jag?

Stora frågan just nu är om jag kommer att kicka igång den här helgen med en tur på löpbandet....

torsdag 18 november 2010

Mönstrat på...

Idag känns det som en sådan där dag som bara kommer att tuffa på..... inget speciellt kul att se fram emot. Christian är borta idag så det blir ingen träning med honom ikväll - trist! Ser redan fram emot morgondagen och helgens stundande kalas.

måndag 15 november 2010

fredag 12 november 2010

Skönt med fredag!

Efter en fullspäckad vecka med en massa roliga aktiviteter ska det bli riktigt skönt med helg!

onsdag 10 november 2010

Usch, nu mår jag lite illa!

Sockerchock

Efter gårdagens träningspass somnade jag som en stock i soffan. Sov hela kvällen och hela natten. Detta har resulterat i att jag är sjukt trött även idag. Enda lösningen på problemet är att unna mig lite godis. Vilket vi givetvis INTE berättar för Christian! Han dör ju bara jag käkar vitt ris. Lösgodis en onsdag skulle han nog inte klara av.

tisdag 9 november 2010

I love winter!

Verkar bli en hel del skidåkning i vinter. Så inte en dag för tidigt börjar alltså jakten på ett par nya pjäxor. Vad ska man köpa mån tro?

måndag 8 november 2010

En helt vanlig måndag...

Ikväll är det kurs - jag är inte tokladdad precis. Skjortor står på schemat ikväll. Hoppas Umar kan sprida lite positiv energi. Annars blir det en lång kväll...

torsdag 4 november 2010

Det hänger på håret....

Börjar bli less på mitt hår IGEN! Suck, blir nästan trött på mig själv! Nu ska jag hålla ut tills jag har den där frisyren jag verkligen vill ha - vad kan det ta 6 månader till?? Detta är målet -

onsdag 3 november 2010

Sjuk träningsvärk i benen.

Tisdag är benkrossardagen. Alltså onsdag träningsvärksdagen. Ser med skräckblandad förtjusning fram emot morgondagens träningspass, överkroppskross med kondition. Bäst jag går och lägger mig!

tisdag 2 november 2010

Sashimi

Sushitisdag är bytt mot sashimitisdag. Ett lyckat byte vill jag lova!