tisdag 28 juni 2011

Lovely Claire!


Thanks a million for a wonderful weekend!

fredag 24 juni 2011

Glad midsommar!

I England regnar det, but who cares!!!

måndag 20 juni 2011

Resfeber

Idag känner jag mig lite som en reseledare för VingResor i min nya tröja. Vilket för övrigt var en av mina största drömmar när jag var yngre. Reseledare i Alperna för VingResor - det var grejer det. Coolare kunde det knappt bli! Det enda som kunde slå detta var att jobba som skidlärare. Just nu laddar jag för fullt inför helgen resa till Manchester. Jag ska dit och hälsa på kompis Claire. Och vi ska faktiskt gå på Bon Jovikonsert. Känns rätt overkligt just nu, men på fredag smäller det!


tisdag 14 juni 2011

Världens bästa vapen.

På landet har ett sådant här racket varit min bästa vän i ett par år nu, men jag har inte kommit mig för att köpa ett hem. Förrän nu..... Det har varit getinginvasion på Lilla E, känns det som, så det var verkligen hög tid att köpa ett racket. Sagt och gjort i fredags kom det hem och sedan dess har inte en geting vågat sig in hos mig. Precis som att de känner på sig att de kommer gå en elektrisk väg mot döden.


lördag 11 juni 2011

Inte helt likblek...

.... men måste nog jobba lite mer på brännan! Tur att det är sol och sommar i huvudstaden! Längtar bara liiite efter snön.

onsdag 1 juni 2011

You had me at ROSA!!

Igår införskaffades ett par nya joggingskor. Först fick jag prova ett par som var vita & grå, kommer ej ihåg märket. Sedan tar han fram nästa kartong med ursäkten "Nästa par är i och för sig rosa......" Hello, de var sålda innan jag ens sett eller provat skon!! Som tur var satt de även som en smäck!! Precis som ett par rosa joggingskor INTE skulle sitta bra på min fot!! Nu ska de invigas i helgen, dock inte i joggingtempo utan vi får glatt nöja oss med att promenera så mycket vi bara orkar.