onsdag 30 november 2011

Skumpan till trots…

… så minskar tydligen midjemåttet. Jag kunde glatt berätta för C att det blev inte alls så mycket alkohol på julfesten. Och att jag mest försåg mig med räkor, lax och sallad på det norska julbordet. Jag glömde visst att berätta om hamburgaren vi åt på Arlanda och de 2 pizzabitarna som slank ner under bowlingen. Fast det man inte vet lider man ju inte av!

måndag 28 november 2011

Det börjar ta emot lite…

… men det är väl bara att bita ihop.

onsdag 23 november 2011

Lille Skutt är mitt nya namn


Igår chockade jag mig själv och säkert Christian också..... Jag hoppade jämfota upp på en plint som var ca 70 - 75 cm hög. När han föreslog detta trodde jag han blivit helt locco bananas. Hoppa har ju liksom aldrig varit min styrka. "Prova, du kan ju inte göra mer än att missa om det inte funkar!" Mycket tveksam till detta så provade jag och hoppla hå så stod jag där uppe. Nu visade det sig inte vara den bästa övningen för mitt knä så det blev inga fler hopp. Skit samma - jag gjorde ett och det lyckades!

måndag 21 november 2011

Keso

Christians nya upplägg - jag ska käka en burk Keso och 1 avokado varje dag kl 15.00. Blir mätt bara jag tänker på det… Anledningen är att jag inte går ner så mycket runt midjan som han tycker att jag borde. Vi får se om det ger resultat.

torsdag 17 november 2011

Älmhult, Småland, Sverige

Imorgon bär det av söder ut. Ska hälsa på familjen Binz i deras nya hemstad. Kanske inte lika spännande att glida in på Älmhult Station som på Narita Airport, men det ska bli otroligt kul att träffa dem igen!

måndag 14 november 2011

fredag 11 november 2011

Detta till trots…

… så är det inte bättre än att jag längtar till nästa vecka när träningen återgår till det "normala"!

torsdag 10 november 2011

Mitt Kök

Kom och hälsa på oss på mässan! Monter B08:10

söndag 6 november 2011

Svettig söndag

Idag ökade vi 1 km och ökade även hastigheten liiiiite.

tisdag 1 november 2011

I want snow!

Igår när jag cyklade hem från jobbet (till gymmet!!) var jag tvungen att tända lyset. Jösses, så mörkt det är ute nu! Att man blir lika förvånad varje år är en gåta. Kanske börjar det bli dags att parkera cykeln för säsongen....
Jag vill att snön ska komma nu!! Jag ÄLSKAR vinter!