måndag 26 mars 2012

Acadermia


I fredags var jag på lanseringsevent för Acadermia. May och Catarina har dragit igång ett nytt spännande projekt - www.acadermia.se . Mycket intressant kväll med anti-ageing buffé, föreläsningar och för min del hudanalys. Jag har dessutom i dag bokat in mig på behandling hos Suzanne på Euronovakliniken. Nu ska jag verkligen bli redo för beach 2012!

söndag 25 mars 2012

1.07.54

Min bästa tid på 10 km so far. Mycket nöjd!

onsdag 21 mars 2012

Ibland ska man ha tur!


Sulan på de lila skorna började lossna. Inte OK, tyckte Christian, gå tillbaka och byt! Sagt och gjort på lunchen var jag på Runner's Store och visade upp skorna. Inget snack dessa byter vi ut löd svaret. "Tyvärr så fick vi in den nya färgen igår så vi har inga lila kvar!" Ingen blev gladare än jag!

tisdag 20 mars 2012

Ljuset i tunneln

 

Som ni vet har det gått riktigt segt med löpningen den sista tiden. Jag har skyllt på det mesta och mest skit av allt har hamnat på mina nya skor - de fula lila. Sedan i helgen bestämde jag mig för att strunta i allt som hade med skor, steg och tid att göra och bara fokusera på distansen. Jag återvände till min favorithastighet 8,5 och då var allt som vanligt igen. Så himla skönt! Nu är milen tillbaka i benen och det flyter på bra. På onsdag, torsdag och fredag skall jag springa utomhus så jag vänjer mig lite innan det smäller på söndag!

tisdag 13 mars 2012

Snabba skor...

Spottade dessa på T-banan igår. Skulle inte tacka nej till dem!

fredag 9 mars 2012

Proviant



Igår var jag på Proviant och firade deras 5 år. Detta ska bli mitt nya favoritställe - www.proviant.se !!
Härlig dricka, god mat och bra musik med Linda Sundblad aka Lambretta!

torsdag 8 mars 2012

Med lite slingor…

… blir allt lite bättre! Ikväll fest, imorgon biter vi ihop och springer igen.

onsdag 7 mars 2012

Inte bra...

Det går supersegt med  löpningen, jag blir så deppig... Vet inte om det bara psykiskt, men jag skyller givetvis på mina nya fula lila skor. "Bit ihop och köp nya skor så blir allt bra igen!" är Christians lösning. Själv drömmer jag mig istället bort - bort till Japan. Varför var Millan & Co tvungna att flytta hem igen?!?