lördag 29 maj 2010

Trikå

Igår hittade jag en ny, för mig, butik på PUB - Happycolor. Där säljer de en massa garn och andra roliga produkter. Jag fastnade för trikåtrasorna. Ska testa om jag på något sätt kan sticka eller virka in dem i någon tröja eller kofta. Vi får se vad det blir, har dock på känn att jag kommer besöka denna butik igen. www.happycolor.se

fredag 28 maj 2010

Knits & purls

Susann säger alltid att jag aldrig använder något av det jag stickar till mig själv. I ärlighetens namn så har jag nog nästan gett bort det mesta jag gjort. Men härom veckan avslutade jag i alla fall en väst till mig själv som jag helt plötsligt råkat ha på mig hela 2 gånger denna vecka. Tji, där fick hon! Jag använder visst de saker jag gör!

onsdag 26 maj 2010

Sex and the City 2

Ikväll vankas det biopremiär!! Oooh, som jag har längtat! Ska bli så härligt!!

tisdag 25 maj 2010

Kaskelot

Igår var jag alltså på Stampen och lyssnade på Tom och hans band Kaskelot. Kanske inte direkt min musiksmak, men det visste vi ju redan innan. Men jävlar vilken röst han har herr Somers! Här kan finns mer info - http://www.myspace.com/kaskeloten

måndag 24 maj 2010

Färg & rock

Idag är jag extremt färggrann! Men ser att jag har galet bleka armar... Måste nog börja sola lite om man inte ska skrämma bort folk.
Ikväll ska jag till Stampen och lyssna på Tom & hans band. Ska bli riktigt kul! Har ni inget bättre för er kom dit! De går på runt 21.30.

fredag 21 maj 2010

Crochet

Detta ska nog bli mitt nästa projekt. Är väldigt insnöad på just virkning nu.... Det blir nog lite virkande i Brassestolen nere på bryggan imorgon! Ska bli skönt med helg! Nu väntar snart rosé i solen med härliga vänner! Trevlig helg på er!

torsdag 20 maj 2010

Kjesarinnans nya kläder

Inte nog med att jag måste köpa nya kläder i takt med att jag minskar i storlek, en annan garderob som helt plötsligt har uppstått och bara växer sig större är träningsklädsgarderoben.... Har insett att det går inte att komma dragandes i någon av alla mina oändliga T-shirts till gymmet längre. Man ska inte träna i 100% bomull har jag hört. Igår införskaffades så en träningstopp - och håll i hatten - den är lila! Nu myser nog faster en aning, så mycket skit som hon fick för lila i vintras när vi var i Barcelona.... Lila är verkligen inte min färg, men det var den enda jag kunde hitta igår och va fan man får väl vara lite open-minded och testa nya färger...

The Breakfast Club

Kan vara en av de bästa filmer genom tiderna! Men frukost är verkligen inte mitt favoritmål på dagen. Och vad värre är att den till 99% intas på jobbet. Jag hinner liksom inte hemma. När ska jag lära mig att gå upp i tid?!?? Har varit duktig och tagit tag i träningen, nu väntar omläggning av nya morgonrutiner. Önska mig lycka till - jag kommer behöva det!

tisdag 18 maj 2010

Möt Christian A

Detta är alltså mannen med stort M, min alldeles fantastiske tränare Christian - http://www.mypaper.se/show/text.asp?pid=345282487066207&page=25

Ifredags tog vi vår vänskap till en helt ny nivå..... Jag ligger på rygg på golvet för att göra sit ups och Christian A sitter vid mina fötter och klämmer ihop mina ben med sina. Jag ska göra sit ups och ge honom en medicinboll varje gång jag "reser" mig. När jag är redo och Chrille installerar sig nere vid mina fötter inser jag helt plötsligt att hela hans "paket" vilar mot mina smalben.... Jag inser ju att han inte alls menar något med detta och skulle förmodligen tycka det var urpinsamt om jag säger något. Vad gör man??? Det är bara att bita ihop och göra dessa jäkla sit ups.... Så efter 20 sit ups med "paketet" mot smalbenen är det så äntligen dags för vila och till omgång 2 har Christian justerat till sin ställning... Helt omedvetet, eller så är han precis lika medvetande om detta som jag och även han bara valde att ignorera detta, har vi alltså kommit varandra ännu lite närmre... Ja se där, det händer grejer på gymmet!

måndag 17 maj 2010

Utanför mitt fönster...

..... är det just nu ögonbedövande vackert! Klarblå himmel och träden är fulla med vita blommor! Vill bara gå ut och njuta av det härliga vädret!

lördag 15 maj 2010

Cars


Idag hänger jag med Elias & hans 10 nya bilar.

onsdag 12 maj 2010

P.E.T.E.R.

Idag är det sorgens dag - Peters sista här på AMKA! Det är faktiskt galet trist, men inget att göra åt saken... Helt enkelt bita i det sura äpplet och gå vidare. Vem ska nu berätta roliga historier om mäklaren för mig?? Jag kräver en månatlig uppdatering!
Vi är dock väldigt glada över att vi fått Åsa ombord istället. Synd att inte båda två kunde stanna kvar i denna AMKA båt då hade det varit perfekt.

tisdag 11 maj 2010

Skärpning

Den sista veckan har det varit lite många utsvävningar...... men det har det varit värt! Nu är det åter igen fokus och skärp. Då jag har svårt för frukost över lag så är Keso & frukt en bra start. Hade det inte varit så jävla kallt ute hade min favorit gazpacho varit en given lunch, men snart kanske den får göra entré i lunchlådan. Idag drar veckans träning igång igen. Hoppas det inte märks allt för mycket att jag var ute och slarvade i helgen......

fredag 7 maj 2010

Urban Deli

Igår lämnade jag mina vanliga kvarter och styrde stegen mot Söder. Middag intogs på detta härliga ställe - Urban Deli. http://www.urbandeli.org/ Verkligen ett toppställe!

torsdag 6 maj 2010

Sittdyna

Fick nya köksstolar i födelsedagspresent och dessa ska nu få sittdynor hade jag tänkt. Jag har för tillfället "stickpekfinger", dvs ett begynnande litet sår på toppen av pekfingret, så jag får ligga lågt med stickandet och vad passar då bättre än att virka?!!! Vad tror ni - den här formen borde väl passa alldeles ypperligt!?

tisdag 4 maj 2010

Rester...


... blev det till middag och av rester är mitt senaste projekt gjort av. Vem har sagt att en tröja måste vara enfärgad.... när man kan använda alla färger som finns!!?! Detta kommer att bli en härlig sommartröja när den är klar.
Christian A gjorde inte bara sitt jobb perfekt, han fick även upp mitt humör! Bra kille den där Chrille!! Denna vecka ses vi bara en gång så jag fick slita HÅRT!

Uppladdning

Om två timmar är det dags för veckans träning att börja. Jag laddar upp med massor av vatten och en halv avocado. Idag är jag inte jättetaggad..... hoppas Christian A får in mig på rätt spår.

söndag 2 maj 2010

Le chat!


En kär gammal vän har återfunnits. Helgen har bl a ägnats åt att rensa ur garderoberna. Le chat fick jag på en av världens roligaste semestrar, alltså stannar den kvar i min ägo. För mycket kul har hänt i den toppen...