söndag 27 februari 2011

Ännu en mil....

Dock inte under 1h, men 5 minuter snabbare än förra gången.

fredag 25 februari 2011

Torra händer!

Blev lite lätt överdosering på handkrämen! Får mig att minnas när Svärd smorde in handen (den i Hoffmanställningen) med Eight Hour Cream! Det var väldigt kul!

Sötsuget slog till....

.... och då ger jag efter. Morotskaka på lunchen - det är ju trots allt fredag!

torsdag 24 februari 2011

Mycket nöjd!

Idag har jag lyckats få med mig en påtår till jobbet! Åsa skrattar, jag är glad & nöjd! Tur att Millan bestämt att jag ska samla på dessa Starbucksmuggar! Kan ta med mig en massa "flertår" om jag vill!

lördag 19 februari 2011

Barca i mitt hjärta.

Finns snart inga ursäkter kvar att åka till Barcelona!

fredag 18 februari 2011

Förtjänar jag inte en ny skidjacka?!!


För tidig födelsedagspresent kanske?

onsdag 16 februari 2011

God morgon härliga onsdag!


Igår var jag så trött, så trött! Hade ont på konstiga ställen i kroppen efter måndagens bowling. En bowling som jag givetvis förlorade... hade väl inte trott något annat. Jag kräver dock revansch!! Sedan var det dags för ett pass med Christian igår, 1 timme hårdkörning och sedan "tvingade" han mig att avsluta med 30 minuter på crosstrainern. Det blev crosstrainer enbart för att alla löpband var upptagna. Annars så verkar han hata denna maskin. Han säger att den är alldeles för lätt, bättre att springa och göra jobbet själv. Så klart! Behöver väl inte säga att jag var rätt slut när jag kom hem..... Slutade med att jag gick och la mig redan kl. 21.30.


Idag är jag därför riktigt pigg! 9½ timmars sömn har gjort susen! Är nu redo att möta denna härliga dag med ett leende på läpparna!! Nu börjar till och med solen att titta fram och himlen börjar bli fint klarblå! Ha en bra dag alla!

måndag 14 februari 2011

Uppladdning inför kvällens utmaning...

Ikväll är det en tuff bowlingutmaning på schemat. Nu börjar uppladdningen. Vet inte riktigt vad jag gett mig in på.....

lördag 12 februari 2011

Skidstrumpor de luxe.

Tessan hade så rätt! Man kan inte bli annat än glad då man ser dessa skidstrumpor!

torsdag 10 februari 2011

Härliga tider!

Vintern är tillbaka - vilken lycka!

tisdag 8 februari 2011

Inte bra!

Löpningen igår gick inte bra! Semester och 2 veckors förkylning har satt djupa spår i kroppen..... Orkade endast 3 km innan jag var tvungen att ge upp. Får ta det i små steg och hoppas att formen återvänder så småningom.

fredag 4 februari 2011

torsdag 3 februari 2011

Äntligen.....

.... drar träningen med Christian igång igen! Jag har ju varit superduper förkyld sedan jag kom hem från semestern så i tisdags ställde jag in vår träning. Första gången ever som jag gjort det - kändes inte bra. Men ikväll så går vi på det igen. Den skall vara förkylningsanpassad, dvs utan flås och hopp bara styrka.

Tror att det under semesterns gång även bestämdes att vi ska springa halvmaran i höst så det gäller att komma igång med löpningen oxå! HEJA HEJA! Eller går det under "what ever happens in Vallan, stays in Vallan!"??

tisdag 1 februari 2011

7 veckor kvar

Snart bär det av igen. Då blir det nog carvingskidor.